Vad heter filmen? Hjälp en läsare!

[ 2009-02-11 , Anders Lindahl]

Vi får ibland kluriga frågor till vår frågelåda där en läsare vill ha hjälp med vad filmen heter utifrån en beskrivning av handlingen. En rolig feature som vi själva inte anade när vi öppnade frågelådan, utan som ni skapat själva.

Här är dock en vi gått bet på! Det vore väl jätteskoj om någon därute kunde hjälpa signaturen Åsa med följande gåta! Maila någon i redaktionen om du tror dig veta svaret, eller skicka ett meddelande via Twitter genom att skriva "@russin" först i meddelandet.



"jag såg för en tid sedan en film om en uttråkad italiensk hemmafru. Hon är ute på en tur med en buss och vid ett stopp på en mack så blir hon frånåkt och lämnad kvar. Hon bestämmer sig för att lifta hem, får lift med en trött bilförare. Han låter henne köra medans han sover. Istället för att åka hem, så väljer hemmafrun att åka till stora staden. Hon tar ett jobb där, förälskar sig i en man och tar jobb i en blomsteraffär. Hemma börjar mannen (som är rörmokare) att undra var hon är och anställer en detektiv för att hitta sin fru.

Kort sammanfattning av filmen, men vad heter den? Någon som känner igen den?
"








     

Dela |