Fler Netflix-tips

[ 2012-11-22 , Anders Lindahl]

Här kommer några nya insikter efter ett förutsättningslöst Netflix-zappande. Om man zappar när man navigerar. Nappande, kanske. Hur som helst:

Jim Gaffigan stå-uppar om ungefär samma saker som småbarnsföräldrar snackar om på lunchen. Han måste göra det väldigt bra för efter en halvtimme av hans "Mr. Universe" har jag andnöd av skratt och tror att jag är svårt sjuk.
"I've got more photos of my kids than my dad ever looked at me."

Supersimpla och Luc Besson-författade "Taken" är ungefärligen samma film som "Man on Fire". Klassisk, effektiv action med personliga motiv och en bra skådis i huvudrollen. Och den fungerar verkligen. Vanligen ska man väl inte uppmuntra till tortyr och iskalla avrättningar utan rättegång, men när föremålen för den burdusa behandlingen sysslar med trafficking är det svårt att uppbåda den rätta indignationen. Give'em hell, Neeson!

Började titta på "Pumping Iron" närmast på skämt. Vem vill se en ung Arnold stå och flexa i en dryg timme? Men det är faktiskt en ganska välgjord och intressant dokumentär med några fascinerande karaktärer. Arnold själv ger ett både sympatiskt och lurigt intryck.     

Dela |