russin.nu - vi tycker om film
Fråga till russin.nu

<< Tillbaka till listan

Tack för tipset om Miike!
//Cal, 2006-04-26

Såg Visitor Q för ett tag sen och det må jag säja vilken film. Riktigt orädd är han den där Miike. Det är kul att se såna här filmer då man får något annorlunda och ärligt. Inte för att jag är sjuk eller så men Nekrofil scenen var fruktansvärt rolig. En fråga om en av mina absoluta favoritfilmer Sympathy for mister Vengeance. Är det någon mer som känner sig överkörd av en långtradare efter att sett den? man blir så deprimerad. Det är en av mina favoriter just för att jag känner så starkt när jag sett den, då inte många filmer får mig att känna något särskilt även om de är bra.


Svar från redaktionen:

Johan Hultgren (2006-06-14)

Jo, Miike är en riktig stolle. Är det någon film jag skulle vilja se en svensk remake på är det nog "Visitor Q" - det hade varit hur kul som helst.

Skäms att säga att jag faktiskt inte sett "Sympathy for mr Vegeance". Och då det är jag som skrivit om de båda uppföljarna på Russin så är det jag som ska bära hundhuvudet. Lusten att se den avtog lite efter att ha sett den sömniga "Lady Vengeance" men någon gång ska jag ta mig tid.Anders Lindahl (2006-12-04)

FYI, nu är "Hämnarens resa" (Sympathy for mister Vengeance) sent om sider recenserad, och visst är den ganska precis som att bli överkörd av en långtradare! På ett bra sätt. Tror jag...


Kommentera detta

  
  
     De nyssast besvarade frågornaRysk folksaga?
Mer plagiat!
Att plagiera sig själv...
Film på villovägar
Flygplan
Hur går ni tillväga?