russin.nu - vi tycker om film
Fråga till russin.nu

<< Tillbaka till listan

Er favorit 007-rulle?
//Dr Phil, 2006-01-27

Såg att ni börjat skriva om en massa Bond-filmer. Vore roligt att se vilka Bond-filmer som ni i Russin-redaktionen har som absoluta favoriter. Gärna med motivering. Själv gillar jag Goldfinger bäst. Gert Fröbe är grym och katapultstolen rockar.


Svar från redaktionen:

Anders Lindahl (2006-01-28)

Hej Dr Phil

Jag kan ju bara tala för mig själv, men jag måste nog utnämna "Älskade spion" till min favorit. Discoversionen av "det andra bondtemat" när Moore åker skidor svänger fett, och skurknästet är kanske det coolaste någonsin (förutom Piz Gloria). Men visst är Goldfinger skön på sitt sätt!

PS. Det roligaste klotter jag sett på länge kunde beskådas på en bänk i Göteborg och löd "hjälp mig, Dr Phil, jag är anarkist") DSJohan Hultgren (2006-01-31)

Jag är böjd att hålla med dig, Dr Phil. "Goldfinger" är en riktigt bra Bond-rulle. Allt klickar liksom i den filmen. Connery. Oddjob, guldfärg, laser, katapultstol, Fort Knox, Pussy Galore - fantasifullt och fräckt, precis som en bra Bond ska vara.

Sedan är jag ju rätt förtjust i stora delar av "From Russia with Love", "GoldenEye" och "For Your Eyes Only" också. Men ingen är nog lika bra som helhet.Andreas Hallgren (2006-02-01)

Själv har jag aldrig förstått tjusningen med James Bond. Visst, han är skönt avslappnad och filmerna bjuder på ömsom coola, ömsom rätt fåniga one-liners, sköna brudar med ännu skönare namn och bra musik men jag brukar ändå ha rätt småtrist framför en Bondrulle. Ingen favorit för min del alltså.


Johan Lindahl (2006-02-13)

Fantasifullt nog säger jag nog... ”Goldfinger”, men är även rätt förtjust i "Goldeneye”, ”Octopussy” och några till. Däremot är väl ”Levande måltavla” det värsta magplasket i serien.


Kommentera detta

  
  
     De nyssast besvarade frågornaRysk folksaga?
Mer plagiat!
Att plagiera sig själv...
Film på villovägar
Flygplan
Hur går ni tillväga?