russin.nu - vi tycker om film
Fråga till russin.nu

<< Tillbaka till listan

Independence Day
//Johan, 2007-06-03

Jag sökte på Independence Day och upptäckte att denna film ej var recenserad. Denna film kanske inte är hyllad som ett mästerverk men jag tycker att den var trevlig. Jag hoppas att det kommer en uppföljare till den. Jag tycker att det är intressant att den (som jag uppfattar det) tar fasta på den påstådda händelsen med det kraschade ufot i Roswell. Det är någonting som även görs i Taken om jag inte minns fel. Har ni planer på att recensera denna film?


Svar från redaktionen:

Johan Lindahl (2007-06-05)

Ja, det var en de där bra frågorna som det inte finns ett självklart svar på... Visst, det är en film som kanske borde vara recenserad här men inte är det - och det är sannerligen inte den enda. Själv har jag inte sett den på flera år och minns den också just som 'ganska trevlig'. Den andra filmen du refererar till har jag inte sett själv. Återkommer om detta, kanske...


Anders Lindahl (2007-06-05)

Independence Day är en av de där filmerna jag blev lite förbannad av när det begav sig. Så mycket potential som slarvas bort med dumheter. "The clock is ticking", indeed... Shut up, Goldblume!

Waterworld är en annan av de där filmerna som jag i efterhand, efter att ha beslutat mig för att de är dåliga, ändå hyser en viss sympati för.

Närmare en recension än så kommer jag nog inte :-)

Angående Roswell så fanns det ju också en serie med samma namn och en Dido-låt i signaturmelodin, vill jag minnas.

ha det!Kommentera detta

  
  
     De nyssast besvarade frågornaRysk folksaga?
Mer plagiat!
Att plagiera sig själv...
Film på villovägar
Flygplan
Hur går ni tillväga?